TOP 10 LIJSTEN

Dierenweetjes.be

Honden - Top 10 lijsten

De 10 populairste hondenrassen ter wereld

Samen met katten zijn honden het populairste huisdier. Maar welke hondenrassen zijn het populairste? U leest het in deze lijst.

 

 

 

Ga naar pagina

De 10 sterkste hondenrassen ter wereld

Niet alle honden zijn even sterk. Dit kan te maken hebben met hun grootte, maar ook met hun aangeboren spiermassa. Welke hondenrassen het sterkste zijn leest u in deze lijst.

 

 

Ga naar pagina

De 10 meest agressieve hondenrassen ter wereld

Al zorgt de juiste training bij honden vaak voor een goede controle over hun agressie, toch kunnen we afleiden dat sommige hondenrassen meer aanleg hebben hiervoor. Welke hondenrassen zijn dan het meest agressief? U leest het hier.

 

Ga naar pagina

De 5 duurste hondenrassen ter wereld

Hondenrassen heb je in verschillende prijsklasses. Maar welke hondenrassen zijn het duurste? U leest het hier.

 

 

 

Ga naar pagina

De 10 grootste hondenrassen ter wereld

Grote honden kunnen veel plezier en vreugde in je huishouden brengen en ook de kinderen kunnen van deze grote speelkameraden gaan houden. Maar welke de grootste hondenrassen ter wereld zijn, dat leest u hier.

 

Ga naar pagina

De 10 kleinste hondenrassen ter wereld

Kleine honden worden steeds populairder. Maar welke zijn nu de kleinste hondenrassen ter wereld? U leest het in dit artikel.

 

 

 

Ga naar pagina

De 5 beste waakhonden ter wereld

Honden kunnen ons goed beschermen, ze schrikken dieven ook af. Maar welke van alle hondenrassen zijn nu de beste wakers? U leest het in dit artikel.

 

 

Ga naar pagina

De 10 slimste en meest leerzame hondenrassen ter wereld

Mensen leren hun hond graag allerlei kunstjes of leren hun hond goed gehoorzamen. Maar bij welke hondenrassen lukt dit allemaal nu het beste? Je leest het in dit artikel!

 

 

Ga naar pagina

De 10 snelste hondenrassen ter wereld

De meeste honden hebben veel energie dat ze graag kwijt kunnen in beweging. Ze houden van spelen, wandelen of van lopen. Maar welke hondenrassen kunnen het snelste lopen?

Je leest het hier.

 

Ga naar pagina

De 10 hondenrassen die het langste leven

Honden zijn de trouwe metgezellen van vele mensen. Het is dus ook erg fijn als ze lang bij ons kunnen zijn. Sommige honden worden ouder dan andere. Maar welke hondenrassen leven nu het langste? U leest het hier.

 

Ga naar pagina