TOP 10 LIJSTEN

Dierenweetjes.be

Algemeen - Top 10 lijsten

De 5 zeldzaamste dieren ter wereld

We kennen allemaal de populaire, bekende dieren, maar welke zijn nu de zeldzaamste dieren ter wereld? U leest het hier in deze lijst.

 

 

Ga naar pagina

De 10 dodelijkste dieren ter wereld

Heeft u zich al eens afgevraagd welke dieren gevaarlijk zijn? In deze lijst ontdekt u welke de 10 dodelijkste dieren ter wereld zijn. Lees er snel alles over!

 

 

Ga naar pagina

De 5 giftigste dieren ter wereld

Naast de tien dodelijkste dieren heb je natuurlijk ook de giftigste dieren. Welke dieren dit juist zijn vindt u in deze lijst.

 

 

 

Ga naar pagina

De 5 schattigste exotische dieren

We kennen allemaal onze schattige huisdieren, maar welke zijn nu de 5 schattigste exotische dieren? Ontdek ze snel in onze lijst en wees vertederd door hun schattigheid!

 

 

Ga naar pagina

De 5 grootste dieren ter wereld

Er zijn heel wat grote dieren op de wereld, maar welke 5 zijn nu de grootste dieren ter wereld? Lees het snel in deze lijst.

 

 

 

Ga naar pagina

De 10 meest intelligente diersoorten ter wereld

We weten allemaal dat veel dieren zeer slim zijn. Deze lijst geeft u een opsomming van de 10 meest intelligente dieren ter wereld.

 

 

 

Ga naar pagina

De 10 langzaamste dieren ter wereld

Velen onder ons weten dat het jachtluipaard het snelste dier ter wereld is. Maar weten we ook wat de meest langzame dieren ter wereld zijn? Lees het in deze top 10 lijst.

 

 

Ga naar pagina

De 10 schattigste dieren die ook zeer gevaarlijk kunnen zijn

Deze dieren zien er misschien schattig uit, maar laat je niet door hun schattige uiterlijk misleiden. Welke zijn nu de 10 schattigste dieren die heel gevaarlijk zijn? U leest het in deze lijst.

 

 

Ga naar pagina

De 10 snelste landdieren ter wereld

Uit een van de bovenstaande lijsten weten we al welke de 10 langzaamste dieren zijn. Welke landdieren zijn nu het snelste ter wereld? Ontdek het snel in deze lijst!

 

 

Ga naar pagina

De 10 populairste huisdieren

Maar dan de helft van onze bevolking bezit een huisdier. Maar welke huisdieren zijn nu het populairste onder ons? U leest het in deze lijst.

 

 

Ga naar pagina

De 10 schattigste dieren ter wereld

We zijn het er waarschijnlijk allemaal over eens dat de meeste jonge dieren het schattigste zijn. Maar welke dieren blijven zo schattig als ze volwassen zijn? U vindt ze in deze lijst.

 

 

Ga naar pagina

Dieren bestaan al heel lang op deze wereld. Maar welke insecten, spinnen en kevers zijn nu de oudste en hoe lang bestaan ze dan precies? U ontdekt het in deze lijst.

 

 

Ga naar pagina

De 10 oudste insecten, spinnen en kevers